Dawn of Titans – Oyun çöktüğünde ne yapmalıyım? (Android)

Nov06

以下文字资料是由(历史新知网www.lishixinzhi.com)小编为大家搜集整理后发布的内容,让我们赶快一起来看一下吧!

Oyunun yavaşlamasının veya çökmesinin birçok nedeni olabilir:

  • Cihaz kapasitesi / performansı
  • Düşük bellek veya depolama alanı
  • Re ... i olarak Google tarafından sunulmayan bir Android sürümü kullanmak
  • Zayıf, yavaş veya düzensiz İnternet bağlantısı
  • ISS’nle (İnternet Servis Sağlayıcısı) ilgili sorunlar
  • Cihaz performansını artırmak için lütfen aşağıdaki önerilerden yararlanmayı dene:

    İnternet Bağlantısı : Cihaz performansını artırmak için İnternet bağlantının düzenli olup olmadığını (tercihen WiFi veya 4G/LTE) kontrol et. Cihazında Uçak Modunu açıp kapatarak da ağ ayarlarını sıfırlayabilirsin. Düzenli WiFi veya 4G/LTE sinyallerinin bulunmadığı durumlarla (ör. toplu taşıma) karşılaşabileceğini lütfen unutma.

    Depolama Alanı : Depolama alanının az olması nedeniyle de çökmelerle karşılaşılabilir veya düşük performans görülebilir. Kullanmadığın Uygulamaları kaldırarak ya da cihazındaki video ve resimleri kaldırarak veya başka yere aktararak daha fazla alan açabilirsin.

    Cihazın bellek kullanımı (RAM) : Üstün performans için cihaz belleğinde yer açman gerekir. Bunu yapmanın en kolay yolu, cihazı kapatıp açmaktır.

    Genel uyumsuzluk sorunları : Dawn of Titans’ta Natural Motion’ın özel ECHO motoru kullanılır. Bu motor, ileri teknoloji ürünü grafikler ve devrim niteliğinde oyun deneyimi için mobil cihaz donanımının sınırlarını zorlar. Oyuna can veren ileri teknoloji nedeniyle, Dawn of Titans en iyi performansı güçlü işlemcilere sahip yeni cihazlarda gösterir. Ancak bu teknik gereksinimlerin karşılanmasıyla oyunun rahatça oynanabileceği garanti edilmez. Piyasada çeşitli Android cihazlar mevcuttur ve belirli modellerde Dawn of Titans çalışmaz. Oyunu Google’ın Android sürümleri için tasarladık. Telefonunda Cyanogenmod gibi re ... i olmayan veya değiştirilmiş bir Android sürümü varsa sorunla karşılaşabilirsin.